Om bloggeren

Aksel Bratvedt in Blck International

Aksel Bratvedt ble født I Norge den 25. juni 1957. Han er utdannet ved NTU, fysikk hvor han ble sivilingeniør. Hans
hovedoppgave var om simulering av kostnads/tidsfaktorer i forbindelse med byggingen av Statfjord plattformene.Etter dette tok Aksel Bratvedt sin MBA ved University of California i Los Angeles.

Etter studiene startet Aksel sin karriere i shipping avdelingen til Bergen Bank (DnB). Deretter flyttet han til London hvor han startet i Hambros Bank hvor han fikk en omfattende praksis i investmentbanking. Deretter flyttet han hjem til Norge igjen og ble junior partner i Elcon Securities hvor han også var en av stifterne.

Deretter arbeidet han som management consult med base i Stockholm hvor han var prosjektleder for mange oppdrag for ledende nordiske selskaper. Fra 1004 arbeidet han som rådgiver i Retriva som var en av badbankene som ble etablert av den svenske regjeringen i 1992. Han utarbeidet og implementerte en kredittbehandlingsprosess og prosess for håndtering av bankens eiendomsportefølje. I 1996 etablerte han sin egen konsulentvirksomhet som han har drevet siden. Han har vært involvert i en rekke prosjekter og selskaper både i Europa og i Asia samt USA. Han arbeider både med finansielle spørsmål og strategi samt organisasjon. Han er spesielt opptatt av sammenhengene mellom disse elementene.

Annonser


Leave a Reply

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.